Altındağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: * Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilmeli, * Okulumuzda her veli,öğrenciye öğrenme için her fırsatın verildiği bilmeli, * Okulumuzda hem öğretmenler, hem öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve gelişimine yardımcı olmanın önemine inanmalı, * Okulda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olmalı, doğru yaptıklarında alacakları cevaptan korkmamalı, * Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışmalıdır.

Misyon: * Tüm öğrencilerin başarısını artırmak, Başarılı ve başarısız öğrenciler arasındaki seviye farkını azaltmak, * Okula güveni ve veli katılımını artırmak, * Öğretmenlerin yaptıkları işten doyum almalarını sağlamak, * Okulun tamamında liderlik davranışlarını geliştirmek, * Biz bilincini geliştirmrek için biz varız demektir.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri: Yok
Saatler: 08:30 - 17:10
Isınma: Kalorifer/Doğalgaz
Lojman: 1 - Kaloriferli (4+1, 110 m2) Müstakil Okulun Yanında Bahçeli
Servis Bilgisi: Yok
Taban-Tavan Puan Bilgileri: Belirsiz
Okulun Sınav Başarı Durumu: %10
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %10
Sportif Etkinlikler: Futbol, Satranç, Masa Tenisi, Güreş, Boks, Halter, Bilek Güreşi, My Thai, Judo, Futsal, Voleybol, Basketbol, TeakWondo,Oryantiring
Bilimsel Etkinlikler: TUBİTAK 4006
Proje Çalışmaları: SEUP, KFW, GIZ
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Ulusal Ajans K101, K102 (2010-2018, 5 adet, Koordinatör-3, Ortak-2), 2020 1 Adet, 2021 2 Adet, 2022 3 Adet Öğrenci Değişim Projeleri
Kontenjan Bilgileri: 270
Diğer Hususlar: Okulumuz Karma Eğitim Vermektedir.

Telefon - 0312 317 02 70

WEB - https://ametal.meb.k12.tr

Adres - GÜLTEPE MAH. BABÜR CAD. ALTINDAĞ MTAL A BLOK NO 22 ALTINDAĞ / ANKARA

Toplantı Salonu :1