Hayati ÖZDEMİR - Müdür Yardımcısı

Hayati ÖZDEMİR - Müdür Yardımcısı

Artvin – Ardanuç nüfusuna kayıtlıyım. 1971 yılında Erzurum’un Hınıs ilçesinde doğdum. İlkokul öğrenimi Ankara Keçiören ilçesi Çizmeci ilkokulunda,  Ortaokul öğrenimimi Ankara Keçiören ilçesi Hüseyin GÜLLÜOĞLU Ortaokulunda,  lise öğrenimimi Ankara Çankaya ilçesi Ankara Atatürk Lisesinde tamamladım.

1990 yılında Gazi üniversitesi İşletme bölümünü kazandım. 2 yıl okuduktan sonra 1992 yılında Gazi üniversitesi Endüstriyel Sanatlar Eğitim Fakültesi Bilgisayar Öğretmenliği bölümünü kazandım, 1996 yılında mezun oldum

1996 yılında Ankara Kızılcahamam ilçesi Kızılcahamam Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde Bilgisayar Öğretmeni olara göreve başladım. 1999 yılında il dışı tayinle Çankırı Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde göreve başladım.

2002 yılında Yıldırım Beyazıt Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde göreve başladım. Milli Eğitim Bakanlığı kariyer başarı sınavını kazandım ve Uzman Öğretmen unvanını aldım.

2009 yılında yapılan Müdür yardımcılığı sınavını kazandım, 2010 yılı haziran ayında yıldırım Beyazıt Teknik ve Endüstri Meslek Lisesine Müdür Yardımcısı olarak atandım ve halen bu görevi sürdürmekteyim.