Hasan BAYAR

      Okul Müdürü Hasan BAYAR, 02.02.1966 ‘da Ankara ili Haymana ilçesi Dereköy’de doğdu. İlkokul öğrenimini Dereköy İlkokulunda tamamladıktan sonra Gölbaşı ilçesine Bağlı  Oyaca  Ortaokulunu bitirdi. Lise öğrenimini Yenimahalle Mustafa Kemal Lisesi ve Haymana Lisesinde tamamladı. Üniversite eğitimini de 1986-1990 yılları arasında  Selçuk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümünde aldı.  1990 yılında Ankara’da bir özel öğretim kurumunda rehber öğretmen olarak göreve başladı. Bir yıl sonra Golf dergisi ve Hürriyet gazetesinde gazetecilik ve köşe yazarlığı yaptı. Daha sonra asteğmen olarak Edirne’de  vatani görevini ifa etti.Kısa bir süre özel okulda çalıştıktan sonra tekrar 1993 yılında Milli Eğitim Bakanlığında Sivas ili Gölova ilçesinde Arslanca köyünde  öğretmenliğe başladı.1996  Yılında Ankara Evren ilçesine tayin oldu. Bu ilçede birçok kademede idarecilik görevlerinde bulundu.2002 yılında Suudi Arabistan Cidde kentinde öğretmen olarak görevlendirildi. Burada Öğretmenlik ve yöneticilik görevlerinde bulundu. Ülkemizi sosyokültürel anlamda temsil etti ve tanıttı. 5 yılın sonunda tekrar Ankara’ya dönerek sırasıyla Necatibey Lisesi, Ankara Anadolu Lisesi, Hüseyin Güllü Ceylan İlkokulu, Keçiören Lisesinde çalıştıktan sonra Haymana Lisesine Okul Müdürü olarak atandı uzun yıllar burada idarecilik yaptıktan sonra Altındağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine Müdür olarak atandı. Hasan BAYAR halen bu okulda görevine devam etmektedir.

        Hasan BAYAR , görev süresinin neredeyse tamamına yakın kısmında idaricilik yapmış, bu süre içerisinde de bir çok ulusal ve uluslaarası projelere imza attı.

 

       Evli ve iki çocuk babasıdır. Dört (4) dil bilmektedir. Eğitimle ilgili çeşitli dergilere makaleler yazmaktadır. Her zaman çağdaş eğitimi düşünen ve eğitim yöneticiliğinden keyif alan eğitimin her kademesinde çalışmış ve çalışmaya devam etmeyi hedeflemektedir.             

 

Telefon : (312) 317 0270

15.08.2023 729

19-08-2023