Mesleki Tanıtım ve Yöneltme Ekibi Olarak İlk Okul Ziyaretimizi Gerçekleştirdik

18.04.2024 54

Altındağ Meskeki ve Teknik Anadolu Lisesi Mesleki Tanıtım ve Yöneltme Ekibi İlk Okul Ziyaretini Gerçekleştirdi. Mesleki tanıtım ve yöneltme faaliyetleri kapsamında ilk okul ziyaretimizi 17.04.2024 tarihinde Tandoğan Şehit Mucip Arıgan Ortaokuluna yaptık. Okulumuz Mesleki Tanıtım ve Yöneltme Ekibinde bulunan öğretmenlerimiz bu okul ziyaretinde öğrencilere detaylı bir sunum yaptılar. Ayrıca okulumuz binasının güçlendirme kapsamında yenilendiği hakkında bilgilendirme yapıldı. Mesleki ve Teknik Eğitimin avantajlarının yanı sıra okulumuz için büyük bir fırsat olan SEUP projesi (MESLEKİ ve TEKNİK EĞİTİM YOLUYLA SOSYAL ve EKONOMİK UYUM PROJESİ) hakkında önemli bilgilendirmeler yapıldı. Bu faaliyeti ilgiyle takip eden öğrencilere Seup projesi nedeniyle okulumuzun alanlarında tüm eğitim setlerinin son sistem olarak donatılacağı ve bu durumun mesleki eğitimlerinde önemli bir fırsat olacağı anlatıldı.

18-04-202418-04-202418-04-202418-04-202418-04-2024